Anoniem bellen met ouders nu mogelijk in Ziber Team app

In de nieuwste update van de Ziber Team app is een handige functie toegevoegd aan het leerlingenbeheer. Als teamlid van een school of opvang kun je nu eenvoudig ouders anoniem bellen. Deze nieuwe optie biedt je de mogelijkheid om vanaf jouw eigen telefoon contact op te nemen met ouders, zonder dat jouw nummer bij hen bekend raakt. 

 

Contact opnemen met een ouder

Met het leerlingenbeheer in de Ziber Team app kun je als teamlid van een school of opvang gemakkelijk in contact komen met ouders. Wanneer een ouder zijn/haar telefoonnummer heeft ingevuld in het profiel, kun je dit nu zien via het leerlingenbeheer. Naast de bestaande mogelijkheden om ouders te contacten via telefoon, chat of e-mail, is er nu dus ook de optie om anoniem te bellen.

 


Waarom anoniem?

Met anoniem bellen kun je snel en privé contact opnemen met ouders, zonder dat ze jouw nummer zien. Dit is handig voor snelle communicatie en het waarborgen van jouw privacy. 

 

 

Hoe werkt het?
Om ouders anoniem te bellen, hoeft je slechts een paar eenvoudige stappen te volgen. Ga in Ziber Team naar het leerlingenbeheer. Zoek via de leerling de gekoppelde ouder en klik op de optie om te bellen. Vervolgens kun je kiezen om ’anoniem’ of ’niet anoniem’ te bellen. Wanneer je kiest om anoniem te bellen wordt er automatisch een anoniem nummer gegenereerd, waarmee je de ouder kunt bereiken.

anoniem school anoniem school