Ouders uitnodigen in hun eigen taal!

Ziber maakt het nog eenvoudiger voor scholen om ouders uit te nodigen voor de ouderapp. Stuur nu de ouders een uitnodiging in hun eigen voorkeurstaal. De administratie kan per ouder een taal selecteren en vervolgens een uitnodiging versturen per e-mail, brief of door de leerlingcode te delen (via bijv. WhatsApp). 

 

Unieke code

Om de ouders te koppelen aan de ouderapp ontvangen zij een unieke code. Deze code is gekoppeld aan de leerling. De uitnodiging ontvangen ouders per e-mail, brief of whatsapp en wordt nu automatisch vertaald naar de taal van de ouder! Zo weten de ouders precies wat ze moeten doen om de app te installeren. 

 

Meer dan 25 talen

Ziber ondersteunt meer dan 25 talen o.a. Engels, Duits, Oekraïens en nog veel meer. Bekijk de actuele talenlijst op support.ziber.eu (https://support.ziber.eu/hc/nl/articles/360016786998-Voorkeurstaal-instellen-vertaalfunctie-)

Mist u een taal? Neem dan gerust contact op met onze support (support@ziber.eu). 

 

Bulk uitnodiging

Wanneer u gebruik maakt van een automatische LAS-koppeling kunt u eerst de taal selecteren bij de profielen van de betreffende leerlingen (en hun ouders) voor de uitnodiging eruit gaat. Zo weet u zeker dat iedereen zijn uitnodiging in de juiste taal ontvangt! 

invite parents invite parents