Kwieb en Ziber site voor Jenaplan kindcentrum De Verrekijker in Julianadorp

We maken een grote sprong voorruit!

Team4School is voor de Verrekijker in Juliandorp al enig tijd aan de slag om ze nieuw elan te geven. We begonnen met een kaartwaaier aan een hip keykoord en we verbouwden het kantoor in het hart van de school om tot de huiskamer van de school. Nu waren ook de digitale communicatiekanalen aan de beurt.

 

Gnap

We leerden eerst het team te werken met de Kwieb met onze KwiebKlas (https://www.team4school.nl/tp-2016-2/training#!KwiebKlas) en zorgden voor een geruisloze overgang van de parro-app naar Kwieb. Ondertussen bouwden we aan de nieuwe website zodat het hele digitale spul mooi op elkaar aansluit en het team alles met 1 afstandsbediening (De Ziber Gnap-app op je mobiel) intuïtief kan bedienen. We stuurden Team4School fotograaf Babs (https://www.team4school.nl/pg-2016-7-126035/pagina/team4school-team.html) langs het mooi gelegen schoolgebouw en voilà, de nieuwe site is geboren. 

 

TV Displays

De volgend stap wordt het installeren en ontwerpen van twee Senseviews (https://www.team4school.nl/tp-2016-2/senseview-schooltv) (TV Displays) in de hallen zodat alle informatie ook daar op geplaatst kan worden met de Gnap. Wordt vervolgt....

Verrekijker-JD-website-nieuws Verrekijker-JD-website-nieuws